• Eigen productie
  • Snelle levering
  • 100% kwaliteit
 

Hoe worden geboorteklompjes gemaakt?

De klompjes worden in de klompenfabriek van blok tot klomp geproduceerd.

Wij ontvangen de klompjes witgeschuurd op onze verfafdeling. Dagelijks worden hier klompen op waterbasis gekleurd. Mijneerstklompjes.nl werkt alleen met verf op waterbasis, dit omdat hiermee het milieu word bespaard en er geen schadelijke stoffen inzitten. De klompjes worden na de 1e keer grondverf, gepolijst zodat de klompjes een spiegel gladde onderlaag krijgen. Over deze onderlaag schilderen wij twee keer de basiskleur van de klompjes.

Nu zijn de klompjes klaar om geschilderd te worden na de wens van de klant. De meeste klanten sturen ons een geboortekaartje toe. En vertrouwen dan op het inzicht van een van onze schilders. Ook kunt u inspiratie op doen door de klompjes die wij reeds gemaakt hebben te bekijken. En bij het klompje van uw keuze aangeven welke gegevens wij op het klompje mogen verwerken.

Wensen zijn bijvoorbeeld:

  • Basis kleur
  • Voorzien van: Naam, datum, gewicht, lengte.
  • Maat van de klompjes adviseren wij schoenmaat 24 klompmaat 15cm.
    Hier kan de baby als ze +/- twee jaar zijn op lopen.

Nadat de klompjes met de hand naar wens zijn geschilderd, worden ze voorzien van een blanke laklaag. Dit beschermt de verf en krijg je een glanzend  resultaat. De klompjes worden sierlijk verpakt, met een persoonlijk kaartje eraan voor wie en van wie de klompjes zijn.

Het uniek kraamkado staat klaar om weggeven te worden!