• Eigen productie
  • Snelle levering
  • 100% kwaliteit
 

Bestellen

Shoppen op Mijneersteklompjes.nl kan iedereen. Op deze pagina vind u meer informatie over het bestellen op onze site:

Wenst u klompjes te bestellen die in onze shop staan?
Onder kraamcadeaus vind u ons assortiment, heeft u een leuk artikel gevonden klik dan op bestellen. Vervolgens kunt u uw gegevens invullen en tevens de gegevens die wij moeten verwerken op 1 van onze artikelen zoals; naam, datum, lengte en gewicht. Wij zorgen er voor dat de klompjes met uw gegevens naar wens worden gemaakt.

Wenst u een klompje te bestellen die niet in onze shop staan?
Wij maken zeer regelmatig onze geboorteklompjes en kinderstoeltjes naar voorbeeld van het geboortekaartje of zoals u zelf wenst. Wilt u een geboortekaartje mee sturen kies dan voor het artikel 'geboorteklompje zoals geboortekaartje of kinderstoeltje zoals geboortekaartje'. Tijdens het bestellen van deze artikelen kunt u namelijk een geboortekaartje mee sturen. Uiteraard kunt u ook een kaartje per post toe sturen naar:

Mijneersteklompjes.nl
Dr. Huber Noodtplaats 6
7001 DT Doetinchem

Het is belangrijk dat u altijd uw gegevens bij uw bestelling vermeld zoals; adres, telefoonnummer en e-mail.

Levertijd handgeschilderde artikelen:
De klompjes, kinderstoeltjes worden standaard binnen 5 tot 7 werkdagen na ontvangst van betaling per POSTNL verzonden. In overleg is het mogelijk de klompjes eerder te leveren. Producten zoals klompsloffen worden direct na ontvangst van betaling per POSTNL verzonden.

Betalen:
U besteld per post of via de site een paar klompjes en ontvangt van ons een bevestiging per e-mail. Hier staat in vermeld hoe u de betaling kunt uitvoeren.

Winkel:
U kunt voor bestellingen ook terecht in onze winkel.
Mijneersteklompjes.nl
Dr. Huber Noodtplaats 6
7001 DT Doetinchem