• Eigen productie
  • Snelle levering
  • 100% kwaliteit
 

Over ons

Mijneersteklompjes.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het schilderen van klompjes. Velen wisten de weg naar ons bedrijf al te vinden en ontdekten onze leuke geboorteklompjes.

Onze kracht is; kwaliteit, snelheid, en uiteraard een ouderwets goede service. Wanneer je deze drie factoren bij elke opdracht na komt, merk je dat klanten bij elke geboorte weer aan Mijneersteklompjes.nl denken. Dit heeft er toe geleid dat Kim Hogenkamp schilderes van onze geboorteklompjes het binnen een half jaar al niet meer alleen aan kon en uitbereiding noodzakelijk was. Momenteel heeft Mijneersteklompjes.nl een groot klantenbestand die je trouwe klanten mag noemen.

In 2002 zijn we gestart met het online verkopen van onze geboorteklompjes via mijneersteklompjes.nl.  Dit omdat wij ervan overtuigd waren dat er zo veel meer klompjes verkocht konden worden. Wij kregen in een zeer korte tijd veel bezoekers op onze site, met als gevolg dat Mijneersteklompjes.nl een groot succes is geworden.

Anno 2008 zijn wij wegens de groei van ons bedrijf verhuisd naar een nieuw en groter bedrijfspand. Het pand is voorzien van: kantoorruimte, winkel, en magazijn. Deze ruimtes bieden ons volop mogelijkheden voor nu en om uit te breiden in de toekomst.

Ook de webshop en ons assortiment blijft natuurlijk niet achter en word regelmatig uitgebreid met leuke nieuwe artikelen. Zo bieden wij tegenwoordig naast onze handgeschilderde geboorteklompjes ook hangeschilderde kinderstoeltjes, nijntje spaarpotklompjes, groeimeters en leuke kraampakketten.

Kortom, wij wensen u veel winkelplezier op Mijneersteklompjes.nl en of zien u graag terug in onze winkel.